La Fira del Dibuix 2014, que havia de celebrar-se avui diumenge, ha quedat ajornada a causa de la forta pluja que queia a primera hora del matí i que, segons les previsions meteorològiques, tornarà a caure al llarg del dia. L’Entitat anunciarà demà dilluns una nova data de celebració del certamen, que podria ser el 12 o el 26 d’octubre.

La pluja que queia a primera hora del matí a Terrassa, a l’hora de fer el muntatge de la Fira, i la previsió que les precipìtacions es repetiran al llarg de tot el dia han motivat que la Junta Directiva d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals hagi decidit ajornar el certamen.

La nova data de celebració, que podria ser el diumenge 12 d’octubre o el diumenge 26, es decidirà tenint en compte l’opinió dels propis artistes participants i s’anunicarà de manera immediata. En l’edició d’enguany, s’havien inscrit 36 artistes, dels quals una vintena de terrassencs i la resta procedents d’altres localitats catalanes.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies