El Laboratori Creatiu d’Amics de les Arts us convoca a participar a una exposició de poesia visual que es presentarà al públic des del 7 d’abril al 3 de maig de 2015 al Cafè-bar d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals (Terrassa).

BASES:

1. Per participar a aquesta convocatòria s’haurà d’enviar, abans del 28 de febrer de 2015, un correu electrònic amb dos arxius adjunts a la següent adreca: laboratoriamicsdelesarts@gmail.com. El primer contindrà l’obra, presentada en format jpg o pdf. El segon, en format word, inclourà el títol de l’obra, el nom i cognoms de l’autor o autora, adreça postal, correu electrònic i número de telèfon. En l’assumpte del correu s’haurà d’escriure «EL TEMPS».
2. Cada autor o autora, major d’edat, presentarà una única obra.
3. Per participar en l’exposició, l’obra presentada haurà d’estar relacionada amb el tema del temps, etc.
4. El jurat seleccionarà un màxim de nou obres.
5. La decisió del jurat es comunicarà als autors escollits abans del 6 de març.
6. Una vegada seleccionada la seva obra, l’autor haurà de fer arribar, abans del 20 de març, la seva reproducció sobre paper —sense emmarcar i en unes dimensions (alçada x amplada) que no siguin majors de 50 x 40 cm ni menors de 25 x 20 cm— a la següent adreça:

  • Amics de les Arts i Joventuts Musicals – Carrer de Sant Pere, 46, primera planta – 08221 Terrassa

CONVOCATORIA PARA UNA EXPOSICIÓN DE POESÍA VISUAL

EL TIEMPO

El Laboratori Creatiu d’Amics de les Arts os convoca a participar en una exposición de poesía visual que se presentará al público desde el 7 de abril al 3 de mayo de 2015 en el Café-bar d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals (Terrassa)
BASES:

1. Para participar en esta convocatoria se deberá enviar, antes del 28 de febrero de 2015, un correo electrónico con dos archivos adjuntos a la siguiente dirección: laboratoriamicsdelesarts@gmail.com. El primero contendrá la obra, presentada en formato jpg o pdf. El segundo, en formato word, incluirá el título de la obra, el nombre y apellidos del autor o autora, dirección postal, correo electrónico y número de teléfono. En el asunto del correo se deberá escribir «EL TIEMPO».
2. Cada autor, mayor de edad, presentará una única obra.
3. Para participar en la exposición, la obra presentada deberá estar relacionada con el tema del tiempo, etc.
4. El jurado seleccionará un máximo de nueve obras.
5. La decisión del jurado se comunicará a los autores escogidos antes del 6 de marzo.
6. Una vez seleccionada su obra, el autor deberá hacer llegar, antes del 20 de marzo, su reproducción sobre papel —sin enmarcar y en unas dimensiones (altura x anchura) que no sean mayores de 50 x 40 cm ni menores de 25 x 20 cm— a la siguiente dirección:

  • Amics de les Arts i Joventuts Musicals – Carrer de Sant Pere, 46, primera planta – 08221 Terrassa

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies