Ja està disponible per a tots els socis i amics de l’entitat i de la música coral i la poesia el vídeo promocional de l’espectacle “El camí dels estels”, del Cor Montserrat i el Grup de Teatre d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals.

“El camí dels estels” és un concert-espectacle nadalenc, que va ser estrenat el 2003 i que el passat desembre de 2014 el Cor Montserrat i el Grup de Teatre dels Amics van recuperar, amb gran èxit de públic.

Es tracta d’una proposta en la qual la música, la paraula i el gest s’enllacen, a partir d’un text d’Antoni Perarnau, que s’inspira lliurement en el poema “El viatge dels Mags” de T.S. Eliot. El camí d’aquests tres personatges, guiats pels estels cap a l’Infant de Betlem, ens porta cançons, versos, contes… i també una mirada atenta i reflexiva sobre el nostre món.

El vídeo ara publicat (que podeu veure clicant sobre la imatge d’aquesta pàgina) posa al vostra abast de nou aquest concert participatiu, dirigit per Francesc Valls, en la part musical, i per M. Mercè Monterde i Anna Clariana, en la part interpretativa.

Els cantaires van ser acompanyats per Santi Figueras, a la guitarra i al sitar.

Pots descarregar-te el vídeo aquí o clicant sobre la imatge.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies