El passat dissabte, 4 de març, es va inaugurar a l’espai de La Cúpula l’exposició Vous les femmes, del fotògraf colombià Javier Celemín. En la presentació de la mostra, que romandrà oberta fins l’1 d’abril, Celemín ens recordava la glossa de les dones feta per l’escriptor Mario Vargas Llosa:

Las flores del desierto son las mujeres que tienen sonrisas en los ojos, que te acarician las manos cuando estás triste, que pierden las llaves al fondo del abrigo, las que cenan pizza en grupos de amigos y lloran sólo con unos pocos, las que se lavan el pelo y lo secan al viento.

Celemín ens proposa una capbussada lluminosa allà on les dones com les que descriu Vargas Llosa omplen la més cosmopolita de les ciutats: una Barcelona esplendorosa.

Nascut a Colòmbia el 1974, Celemín es dedica a la fotografia des dels 16 anys, afecció que compatibilitza amb la seva professió d’enginyer.

Viu a Espanya des del 2001 i com a fotògraf centra la seva activitat en la fotografia de producte, la fotografia de viatges i la fotografia de carrer, en la que s’inscriu aquest treball sobre les dones.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies