Més visual, amb més opcions per participar i compartir continguts a través de les xarxes social, i adaptada per a dispositius mòbils… Aquests són alguns dels canvis importants que ofereix el nou web d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals (amicsdelesarts-jjmm.cat) que acaba de publicar-se.

“L’anterior web de l’entitat s’havia llençat el 2010 i s’havia quedat tecnològicament antiquat, sobretot pel que feia a la seva visibilitat a través de dispositius mòbils i al diàleg amb les xarxes socials. Tenim molta presència i activitats a Facebook i Twitter, i cada vegada més a Instagram, i volem que el nou web reflecteixi tot aquest dinamisme i la diversitat de les nostres activitats”, assenyala Ferran Peiró, comptador i responsable de l’àmbit de comunicació dins de la Junta Directiva.

En paral·lel a la publicació del nou web, l’entitat posa en marxa una campanya de captació de socis a través de les xarxes socials: 90 anys, 90 raons per ser d’Amics. A la secció Associa’t trobaràs la butlleta per fer-se soci/a: omple-la o reenvia-la!!

 

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies