Ha arribat setembre i ens posem de nou en marxa amb una rica oferta cultural que arrenca demà dissabte, dia 2, a 2/4 de 7 de la tarda, amb la inauguració de l’exposició Joc a joc. Plaça a plaça, que complementa la I Setmana de Jocs al Carrer, que ens mantindrà ben ocupats des del dilluns 4 fins al divendres 8 de setembre. L’exposició romandrà oberta fins al dia 10, i en la notícia publicada a primers d’agost trobareu el programa detallat.

El dia 13 de setembre s’iniciaran les Sessions de model, que es duen a terme cada dimecres, i el dia 20 tornen les activitats del Taller dels Amics Menuts, per als artistes més joves de la casa, de la mà d’en Jordi Seró. Per a més informació i inscripcions a aquestes activitats, contacteu amb la Secretaria, a partir del dilluns 4 de setembre, quan ja tornarà a estar a la vostra disposició en l’horari habitual.

El 27 de setembre tindrà lloc la presentació del llibre Un tros de cel, d’Iván Carrasco (19:00h) i el 3 d’octubre es posa en marxa una nova edició del Taller d’Escriptura: el conte literari, que imparteix Raquel Picolo. Com ja sabeu, aquest curs de 60 hores anuals es fa cada dimarts, en sessions de dues hores, i la matrícula es fa per trimestres, com sempre amb un descompte important per als socis/es d’Amics.

En aquest avançament d’activitats, no ens podíem deixar la nova edició, la 39a, de la Fira del Dibuix, que aquest any, excepcionalment, se celebra el segon diumenge d’octubre, dia 8 (i no el primer com era habitual).

Us animem a participar en totes aquestes activitats i us esperem des de ja mateix a l’entitat: la nova decoració de la façana, instal·lada just abans de les vacances i el nostre cafè-bar va obrir, renovat, el dilluns 28 d’agost. Ah, i no us oblideu que el Cor Montserrat actua aquesta setmana vinent a Matadepera i a Martorell.

 

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies