Aquesta xerrada sobre la situació dels refugiats a Grècia, a càrrec de l’activista grec per als Drets Humans Tassos Smetopoulos, tindrà lloc el dilluns 6 de novembre a les 19:30 a Amics de les Arts i Joventuts Musicals (C/ Sant Pere, 46, 1r),

Tassos és educador de carrer a la ciutat d’Atenes, lidera el projecte STEPS i coneix molt de prop la vida de les més de 20.000 persones sense llar que hi malviuen, una situació que s’ha agreujat amb l’arribada massiva de refugiats els darrers anys. Entre els refugiats, milers de menors no acompanyats, nens i nenes sense família a prop, que per sobreviure cauen en mans de les màfies de la droga o, fins i tot, practiquen la prostitució.

La xerrada, que durarà prop de 30 minuts, serà en anglès i comptarà amb traducció al català. En acabar es donarà un espai per fer preguntes al Tassos i s’obrirà un torn pel debat i la reflexió.

Organitza: Espai Drets, amb la col·laboració del Grup d’Opinió d’Amics de les Arts.

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies