Exposició del 6 al 27 de febrer.
Inauguració dia 6 a les 19:30.
Amics de Les Arts i Joventuts Musicals.
Sala La Cúpula
C/ Sant Pere 46, 1er pis.
Horari: de dilluns a divendres de 17 a 20 hores.

 

Mostra fotogràfica en blanc i negre d´edificis i indrets de Terrassa fetes amb polaroid transportant l´espectador a una Terrassa d´anys enrere des d´una perspectiva tètrica i emocional. Aquesta Terrassa fantasmal compte amb la Fantasmagòrica Rambla d’Ègara com a eix central, així com un gran nombre d´edificis de gran valor arquitectònic, alguns dels quals queden plasmats a les fotografies.
La màgia de la fotografia instantània encara ens desperta curiositat, tot i que els anys passin i desitjo que aquest recull fotogràfic us emocioni i us permeti reflexionar sobre el pas del temps. “Terrassa Fantasmal” és un projecte fotogràfic amb polaroid´s més ampli, mostrant aquí únicament la primera part del mateix.

A les fotografies he intentat obviar elements moderns i persones.
Visiteu la “Fantasmagòrica” i gaudiu del conjunt de la meva ciutat!

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies