Dimarts 18 de febrer a les 19 h. a la sala J.Vancells.

Entrada pel carrer Sant Pere 46 primer

Xerrada i projecció fotogràfica a càrrec de XAVIER ARAGONÉS

Amb el tema : Les cicatrius del lloc

L’empremta humana sobre els indrets que ens envolten, el poder d’atracció de les runes i la naturalesa canviant de les ciutats, són alguns dels temes que explora Xavier Aragonès en els seus projectes de fotografia de paisatges i arquitectura.
Entre els seus treballs destaquen 0.0.0. (Obscur. Obsolet. Oblidat) i Twentysix Abandoned catalan Gasoline Stations, ambdues publicades en format foto-llibre per l’editorial potuguesa Camera Infinita.

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies