Presentació d’aquest llibre d’Helena G. Vancells i lectura dramatitzada a càrrec de Tessa Julià (escriptora) Mireia Clemente (actriu), Eduard Amouroux (President de l’Amical de les Brigades Internacionals) i Consol Hernández (Vicepresidenta de l’Amical de les Brigades Internacionals).

Dimarts 14 de febrer de 2023 a les 19:00h – Amics de les Arts i Joventuts Musicals – Carrer del Teatre, 2 – Terrassa

Aquest llibre explica les històries de vint valentes dones nord-americanes que van arriscar la vida a la Guerra Civil Espanyola (1936-1939). Com a dones, les seves contribucions per salvar vides sovint han estat ignorades, minimitzades o oblidades. Les seves veus es reuneixen aquí perquè puguem entendre les seves experiències, les seves motivacions per al voluntariat i la importància del seu treball. En molts aspectes, les seves lluites encara es reflecteixen en les que s’enfronten les dones avui, especialment amb l’actual ascens global de l’extrema dreta.

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies