Exposició Col·lectiva del Grup Fotogràfic d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals

LA MORT

Del dilluns 13 de febrer al divendres 10 de març del 2023
De 5 a 8 de la tarda
Espai La Cúpula d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa

C/ Sant Pere, 46, primera planta, Terrassa

Pensem la mort com la fi material de l’ésser humà, o segons les diferents creences com el traspàs al més enllà, també la podem associar a la fi de la utilitat per a la qual els objectes han estat dissenyats, la decadència i destrucció dels edificis, la degradació i fi de la natura, animals, arbres, plantes, rius… Enginyosament, aquesta mort pot ser reinterpretada com una oportunitat per a donar noves utilitats a les coses i objectes, o per emprendre processos de restauració. En tot cas no es pot recuperar la vida perduda.
Amb aquesta mostra fotogràfica pretenem fer una reflexió sobre aquest concepte i fer una valoració humana i pràctica de tot allò que ens envolta. Els humans morim, i alguns han mort sent víctimes dels camps de concentració, patint agonies i humiliacions. Els animals moren, el paisatge urbà i la natura es transforma, els objectes es degraden o queden en desús, però el record queda; com les fotografies.

PARTICIPANTS:

Carles M. Estelles
David Millán
Jaume Llargués Segarra
Livia Gallignani
Sònia T. Remolà
Xavi Almirall

Fotografia del cartell: Livia Gallignani

Organitza: Grup Fotogràfic d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies