Del 8 al 26 de març, el certamen aposta per primeres espases del jazz internacional com Monty AlexanderPaolo Fresu & Omar Sosa , Gerald Clayton i Ulysses Owens Jr., i recupera el Pícnic Jazz al Parc de Vallparadís amb una jornada amb cinc concerts i l’estrena de la zona Pícnic Xic per a la canalla.

El saxofonista Joan Albert rebrà el 20è Premi Jazzterrasman 2023 en reconeixement de la seva llarga vinculació amb el jazz terrassenc. Joan Albert (Barcelona, 1950) és un home de la casa, peça clau de la tradició i la divulgació del Jazz a Terrassa, ciutat on s’hi ha passat 46 anys tocant en nombroses formacions i col·laborant amb centenars de músics nacionals i internacionals. El saxo alt ha estat el seu principal instrument. Amb concerts organitzats per Jazz Terrassa, se li comptabilitzen 248 participacions a la ciutat, des de 1973. En el seu concert de celebració al 42FJT hi podrem veure una rèplica del mític grup terrassenc Quintet d’Egara i també una de les seves actuals formacions, Kailash. El protagonista de la vetllada anirà alternant una selecció de músics d’un significat especial al llarg del seu recorregut artístic, tan en formació quartet, quintet i sextet, per acabar amb tots els convidats a sobre l’escenari de la Nova Jazz Cava.

https://www.jazzterrassa.org/ca/node/44727/programa-ambit

 

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies