Taller dels Amics MenutsEls nens i nenes de 8 a 12 anys que vulguin participar al Taller dels Amics Menuts durant el curs 2010-2011 ja poden reservar la seva plaça inscrivint-se a la Secretaria de l’entitat.

Aquest taller d’arts plàstiques infantil, que coordina l’artista Rat Soriano i que compta també amb la pintora Núria Braña com a monitora, s’oferirà els dimarts, dimecres i dijous, de dos quarts de 6 a 7 de la tarda.

Per participar en el taller, cal que la mare o el pare del nen/a siguin socis de l’entitat. Si estàs interessat, pots descarregar-te el formulari d’inscripció aquí i portar-lo a Secretaria (de dilluns a divendres, de 17h a 20h) per formalitzar la inscripció.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies