Logo_Amics_VECT_hor_ret_verd

 Coincidint amb la celebració de la Festa Major, Amics de les Arts i Joventuts Musicals ha publicat el seu nou web, que no només presenta un canvi de disseny i continguts, sinó també un nou domini:
La publicació d’aquest nou web és el primer pas d’un canvi més global en la comunicació de l’entitat cultural terrassenca, que aposta per donar molt més pes a Internet a l’hora de comunicar-se tant amb els seus socis i sòcies com amb els ciutadans i ciutadanes de Terrassa.

“A partir de setembre comptarem amb una agenda electrònica mensual i volem que el gruix de la nostra comunicació es faci per correu electrònic. És una aposta per l’estalvi i la sostenibilitat, però també per l’eficiència i la rapidesa. Volem informar millor de les nostres activitats a una societat cada dia més apressada i que rep múltiples impactes informatius cada dia. A través d’Internet podem ser més àgils”, assenyalen des de la Junta Directiva. “Per això era tan important poder comptar amb un web més ben estructurat i on sigui fàcil mantenir aquest flux d’informació constant”.

Amics de les Arts i Joventuts Musicals compta també amb una pàgina oficial a Facebook (Pàgina Amics) i amb un grup de seguidors (Grup Amics).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies