32a Fira del Dibuix

A partir del dilluns 6 de setembre i fins al divendres 17, estarà obert el període d’inscripció per participar a la 32a edició de la Fira del Dibuix de Terrassa, que celebrarà el diumenge 3 d’octubre en el seu emplaçament habitual de la Plaça Vella.

Un any més, i ja en fa 32, el primer diumenge d’octubre el centre de Terrassa s’omplirà d’artistes plàstics oferint obra de les més variades tendències en el marc de la Fira del Dibuix, que organitza Amics de les Arts i Joventuts Musicals.

Un centenar de parades ocuparà la Plaça Vella, des de les 11 del matí i fins a les 9 de la nit, amb una oferta que es concentra en l’obra sobre paper (aquarel·la, dibuix, gravat…), però també pintura sobre diversos suports (tela, fusta, cartró…) de petit i gran format. Es tracta sempre d’obra artística original, ja que les bases del certamen veten específicament les reproduccions de tipus mecànic o artesanal.

El període d’inscripció pels artistes que hi vulguin participar s’obre el dilluns 6 de setembre. Des d’aquest dia i fins al dimarts 14, hi haurà oberta la inscripció als artistes socis dels Amics, que tenen prioritat a l’hora de triar ubicació i als quals es reserva la taula que van ocupar el 2009, si van participar a la Fira. A partir del 15 i fins el divendres 17, s’obre la inscripció per a la resta d’artistes interessats. La distribució de taules entre els no socis es fa el mateix dia de la Fira, a les 10 del matí, per sorteig. El preu de la inscripció (60 euros pels socis i 90 euros pels no socis) dóna dret a una taula d’1 x 2 metres, a l’esmorzar i al dinar en alguns dels establiments col·laboradors de l’entorn de la Plaça Vella. Trobareu més detalls sobre l’organització si us descarregueu les bases de la Fira.

La Fira del Dibuix marca d’alguna manera cada any l’arrencada de la temporada d’arts plàstiques a Terrassa. En les darreres edicions, el nombre d’artistes ha oscil·lat entre 85 i 90, que han captat l’interès de més de 5.000 persones en cada Fira. Tot i que no hi estadístiques de venda, el nivell de satisfacció entre els artistes participants és alt, i més del 90% dels firaires repeteixen cada any.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies