Si el teu fill o filla té entre 8 i 12 anys i t’agradaria que participés al Taller dels Amics Menuts durant el curs 2010-2011, encara hi ets a temps a fer la matricula a la Secretaria de l’entitat.

Aquest taller d’arts plàstiques infantil, que coordina l’artista Rat Soriano i que compta també amb la pintora Núria Braña com a monitora, s’oferirà els dimarts i dimecres, de dos quarts de 6 a 7 de la tarda.

Per participar en el taller, cal que la mare o el pare del nen o nena siguin socis de l’entitat. Si estàs interessat, pots descarregar-te el formulari d’inscripció aquí i portar-lo a Secretaria (de dilluns a divendres, de 17h a 20h) per formalitzar la matrícula.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies