Des d’aquest vespre (inauguració a les 20h) i fins al proper 14 d’octubre, la Sala d’Exposicions d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals es converteix en la ‘sala de creació’ de la iniciativa Quelcom’10 – Processos de Creació Col·lectiva.

En l’espai expositiu es mostrarà l’obra realitzada pels creadors Cristina Borobia, Juan Carlos Estudillo, Iz, Helena Kotnik i Estela Ruiz, participants en aquesta segona edició del programa Quelcom, que enguany ha proposat com tema de treball La privacitat.

La proposta vol explorar com les noves eines de comunicació social (Internet, web 2.0) han canviat la presència pública del individu i la capacitat per construir la seva imatge social, però també fins a quin punt ens donen més llibertat o ens fa més vulnerables a la manipulació del poder.

La proposta inclou, a més de la part expositiva, tallers i xerrades. Més informació al calendari d’activitats i a www.quelcom.org.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies