Entre el 29 de gener i el 17 de febrer tindrà lloc la segona mostra del cicle iNterCoNNexions, que en aquesta ocasió proposa una reflexió sobre l’aigua emprant la fotografia com a disciplina artística. Si esteu interessats en participar, a continuació trobareu més detalls sobre la proposta.

L’aigua, hidrogen i oxigen: condició vital. Maltractada, reivindicada; és un bé preuat, motiu de disputa, desigualtat. Gestionada, depurada. L’aigua nostra, de cada dia, de vegades desapercebuda, ignorada; només la trobem a faltar quan ens manca. L’aigua poètica ens revivifica, ens nega, ens transporta, ens recorda la vida, la mort, el trànsit… L’aigua ens sacia.

Aquesta segona exposició del cicle iNterCoNNexions, que tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’entitat, convida a mirar aquests diversos aspectes de la nostra relació amb l’aigua a través de la mirada fotogràfica.

Bases per a la selecció d’obres:

  1. Les obres han de ser fotografies que portin a reflexionar sobre l’aigua.
  2. Per participar-hi cal ser soci d’Amics de les Arts i/o viure a Terrassa.
  3. Podeu presentar tres obres de format mitjà-gran; o tres sèries d’obres de petit format, també podeu proposar algun tipus de muntatge experimental. Si teniu dubtes, poseu-vos en contacte amb Roser López Monsó (roserlm@yahoo.es).
  4. Per poder participar en el procés de selecció, heu de lliurar-nos un dossier que ha de contenir: Les fotografies que presenteu, amb el títol i les mides corresponents, i especificacions tècniques, si s’escau; el vostre currículum, breu; i un petit text reflexiu; a més de les vostres dades de contacte (nom i cognom, adreça, telèfon i mail).
  5. La data límit per a la tramesa del dossier és el 14 de gener. Heu d’enviar-lo a:  roserlm@yahoo.es, o deixar-lo a secretaria d’Amics de les Arts.
  6. Es comunicarà als participants la selecció final d’obres entre els dies 17 i 19 de gener.
  7. Les obres hauran de lliurar-se a la secretaria de l’entitat (c/ Sant Pere, 46, 1r pis) entre el 20 i el 26 de gener, de dilluns a divendres, i de 17h a 20h.
  8. Els artistes hauran de fer-se càrrec de la recollida de les obres durant els dies que s’estipulin.
  9. El no compliment d’aquestes bases exclourà les obres de la selecció.

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies