Unes 25 obres, creades a partir del reciclatge de materials diversos (sovint objectes de la nostra vida quotidiana), formen l’exposició ReciclArt, inaugurada dissabte 8 de gener i amb la qual l’entitat obre el cicle iNterCoNNexions.

Com va explicar durant la inauguració Rosep López Monsó, coordinadora del cicle i comissària de “ReciclArt” juntament amb l’artista Joan Carles Estudillo, “tot i que aquí és més explícit i ara el terme està de moda, el concepte de reciclatge amb art, de treballar a partir d’objectes i materials reutilitzats, és tan vell com l’art”. El que s’ha pretès aquí es posar en contacte (iNterCoNNectar) artistes amb poètiques molt diferents perquè es coneguin i l’intercanvi generi un diàleg i la llavor de noves propostes.

Algunes obres de l’exposició:

Bossa-disc-BeatlesEscultures de DeferranJoies

Un cafè a la Torre AgbarNenúfarsIl·luminacions

 

 

 

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies