Des del proper dissabte 29 de gener i fins al 17 de febrer la Sala d’Actes de l’entitat acollirà la segona exposició del cicle iNterCoNNexions: la mostra fotogràfica Aigua. Aquesta setmana s’ha llançat també les bases de la tercera i de la quarta mostra del cicle, Soledats i A de poemA.

La inauguració de la mostra Aigua tindrà lloc el proper dissabte 29 de gener a dos quarts de vuit del vespre. En aquesta segona proposta del cicle iNterCoNNexions hi participen nou creadors: Aldo Cardoso, Ricard Domènech, Jordi Gestí, Jordi Gual, Teresa Llordés, Àlex Montfort, Quico Ortega, Carolina Priego i Cesca Simon.

La mostra pretén reflexionar sobre l’aigua des de perspectives molt diverses; cada fotògraf ha presentat un treball diferent i personal sobre aquest element que porta el públic a la reflexió. L’aigua i la natura, l’ecologia, el conflicte social; l’aigua com a element lúdic, estètic, com a conductor poètic d’universos íntims, personals. Es tracta de visions diverses que conformen una mostra heterogènia i vibrant.

L’exposició Aigua pot visitar-se a la Sala d’Actes d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, fins el 17 de febrer, de dimarts a diumenge i de 19 a 21h.

Noves convocatòries

D’altra banda, ja s’han fet públiques les bases per a participar en les dues properes convocatòries del cicle iNterCoNNexions. La primera de les properes mostres porta per títol Soledats (2-20 abril) i proposa una reflexió sobre les diferents solituds: espai/temps d’aïllament voluntari, de creació, de coneixement versus espai/temps de marginació i angoixa [descarregat les bases aquí ].

La segona proposta és A de poemA (21 maig – 9 juny) i estarà dedicada a la poesia visual [descarregat les bases aquí ].

Per més informació podeu consultar també el blog del Laboratori Creatiu dels Amics de les Arts: http://laboratoridelsamics.blogspot.com

 

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies