Dos artistes de l’entitat, M. Mercè Casanovas i Joan Carles Estudillo ens informen de la seves exposicions i ens conviden a visitar-les. Casanovas participa a la mostra de llibres d’artista del col·lectiu 13L que s’inaugura avui a la Casa Soler i Palet. Estudillo, per la seva banda, presenta la seva obra a Santa Perpètua de Mogoda.

La Casa Soler i Palet acull des d’avui dissabte 29 de gener i fins al 22 de febrer l’exposició 13A de 13L. Tretze anys d’edició i creació de llibres, en la que es mostren diversos llibres creats per artistes com a obres singulars. La pintora M. Mercè Casanovas, sòcia d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, forma part del col·lectiu 13L des de fa 13 anys.

Per la seva banda, Joan Carles Estudillo (juancarlosestudillo.blogspot.com), membre del Grup d’Artistes Plàstics i Visuals de l’entitat i coordinador, juntament amb Roser López del cicle iNterCoNNexions, exposa la seva obra (pintures i gravats, sobretot, i també diverses vitrines amb materials per explicar el procés creatiu) a l’Espai 1 de La Granja, de Santa Perpètua de la Mogoda, des del passat 14 de gener i fins al proper 27 de febrer, sota el títol Obrint portes 2005-2010.

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies