El proper dilluns 31 de gener, a 2/4 de deu de la nit, està convocada l’Assemblea Ordinària anual de socis i sòcies d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals. En la reunió s’ha d’aprovar l’estat de comptes i el pressupost 2011 i procedir a renovar diversos càrrecs de la Junta Directiva.

Els tres càrrecs que d’acord amb els Estatuts de l’entitat correspon renovar aquest any són els de Presidenta, Vicepresident segon i Tresorer, ocupats respectivament per Adela Farré, Joan Tamayo i Jaume Llargués. La candidatura preparada per la Junta Directiva actual —l’única que s’ha presentat— preveu la renovació dels tres càrrecs per part dels seus titulars actuals.

També correspon renovar tres membres de la Junta Consultiva designats per l’assemblea de socis. En concret, les tres persones que compleixen el seu mandat són Pere Capella, Ignasi Bros i Jaume Aulet.

Podeu trobar més informació sobre la composició i funcions de les Juntes Directiva i Consultiva a la secció Òrgans de govern.

A més de la renovació de càrrecs i de l’aprovació dels comptes anuals i del pressupost, en l’Assemblea es llegirà la memòria anual d’activitats de cada secció. Amics de les Arts i Joventuts Musicals compta amb set vocalies que organitzen cada any prop de 300 actes (concerts, representacions teatrals, conferències, cursets, exposicions…) que mobilitzen prop de 40.000 persones. Entre aquestes activitats sobresurt, pel seu gran impacte cultural, social i mediàtic dins i fora de Terrassa, el Festival de Jazz, que el març de 2011 arribarà a la seva 30a edició. [Més informació: Memòria 2009]

D’altra banda, durant 2010 l’entitat ha enfrontat una demanda judicial per la validesa del contracte de lloguer dels locals que ocupa des del 1933. El jutjat de primera instància de Terrassa va fallar el passat setembre a favor de l’entitat (Desestimada la demanda contra Amics pels seus locals), però aquesta està ara pendent de la resolució del recurs presentat pels propietaris. En l’Informe de Presidència està previst incloure informació sobre aquest procés, així com sobre les millores realitzades en comunicació i gestió interna (nou web, comunicacions electròniques, etc.).

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies