La Col·lectiva 2011, que s’inaugurarà el 12 de març, girarà enguany entorn a la figura del poeta Joan Maragall (1860-1911), del que enguany se celebra el centenari de la seva mort. Els artistes socis que hi vulguin participar han de lliurar la butlleta d’inscripció, a la Secretaria o a la Sala d’Exposicions, abans del proper 18 de febrer.

La proposta del Grup d’Artistes Plàstics i Visuals per a la Col·lectiva 2011 és que les obres s’inspirin en l’obra o la figura de l’autor de composicions tan conegudes com La vaca cega. Com a format estàndard s’ha proposat el de 80 x 60 cm en vertical, per a les obres de caràcter pictòric (olis, aquarel·les, etc.) i les fotografies. En la normativa que s’adjunta més avall s’indiquen les dimensions mínimes i màximes acceptades per les obres escultòriques. Consulteu amb secretaria qualsevol dubte que tingueu al respecte.

La Col·lectiva aplega anualment a l’entorn de 80 o 90 artistes socis d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals. Enguany romandrà oberta fins al 31 de març i hi ha previst que en l’acte d’inauguració hi hagi una lectura de poemes d’en Joan Maragall, a càrrec d’Albert Novellon. També hi ha previst organitzar una taula rodona sobre el poeta coincidint amb la celebració de l’exposició.

Aquí us podeu descarrega la normativa per participar a la Col·lectiva 2011

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies