El Laboratori Creatiu d’Amics de les Arts llança un nou repte als artistes terrassencs i els proposa explorar i descobrir les possibilitats creatives d’un objecte quotidià (o potser ja no tant): un didal. Amb les obres rebudes es realitzarà una nova exposició a l’espai de la Cúpula a partir del 18 de març.

Amagat a la capsa de costura, el didal ha acompanyat la nostra vida quotidiana durant segles. Diuen que els més antics, de cuir, els han trobat a jaciments arqueològics egipcis. Els tradicionals, metàl·lics, de forma cònica i coberts amb petites osques que eviten que l’agulla patini, són un exemple de disseny eficaç que, tanmateix, les màquines de cosir han fet inútils. De ceràmica, metalls nobles o esmalt van ser durant un temps un obsequi delicat per a núvies de les classes benestants, però amb la desaparició de la costura artesanal el didal sembla també destinat a desaparèixer.

Ara el Laboratori Creatiu pren el didal com a motiu d’una nova proposta artística i convoca els artistes a portar les seves obres a l’exposició Didalera, que s’obrirà el 18 de març a la Cúpula dels Amics, on romandrà fins al 6 de maig. Cada artista pot presentar fins a tres obres, en les quals pot emprar des d’un fins a tres dídals i combinar-los, si vol, amb d’altres materials.

Si voleu participar, podeu descarregar-vos les bases aquí.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies