El proper diumenge 3 d’abril s’iniciarà la segona edició del cicle de concerts Quarts d’una tocats. Música per anar fent gana, que organitzen conjuntament l’Escola Municipal de Música-Conservatori de Terrassa i Amics de les Arts i Joventuts Musicals. Sis formacions participen en aquesta iniciativa per impulsar el treball dels joves intèrprets de la ciutat.

Des de Bach fins a Mozart, passant per Paul Desmond o Chick Corea. Aquest és el repertori divers que oferiran els sis grups d’alumnes de l’EMM-Conservatori de Terrassa que aquest any participen a la segona edició del cicle Quarts d’una tocats i que al llarg de tres diumenges d’abril i maig, a 2/4 d’una del migdia, mostraran la seva qualitat interpretativa al públic, a la Sala d’Actes d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals (Teatre, 2).

La primera cita és el diumenge 3 d’abril, quan és previst que actui el Quartet de Clarinets format per Anna Sánchez, Eduard Corredor, Mariona Jordan i Xavier Garcia, amb obres de Bach, Jacob i Rodgers. A continuació intervindrà el pianista Albert Bermúdez, interpretant obres de Chopin i Beethoven, i tancarà el concert el Trio Pastanaga (Jaume Castells, flauta; Mireia Llorens, violí; i Rosalba Garcia, piano), que proposa un repertori molt divers amb Satie, Sxhostakovich, Desmond i Corea.

El segon concert se celebrarà el diumenge 10 d’abril i en el mateix es presentaran dos grups: el duo format per Ottilia Damm (violí) i Cristina Martínez (piano) que tocaran obres de Schubert i Brahms; i el quartet de saxòfons format per Esther López (soprano), Beatriu Bono (alt), Roger Castells (tenor) i Marcel Weichsel (baríton), que presenten un repertori amb obres de Françaix, Jean i Noulais.

La darrera actuació del cicle tindrà lloc el 22 de maig i en la mateixa s’oferiran fragments de l’òpera de Mozart La flauta màgica, en vestió concert. Hi participen nou cantants —tots ells alumnes del Taller d’Òpera del Conservatori durant el curs 2010-2011—, que estaran acompanyats pel Cor de veus mixtes del centre, sota la direcció de Rosa M. Ribera.

Tots els concerts són d’accés gratuït.

Descarregat el programa complet: (1) (2)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies