Diada dels Amics 2011L’entitat organitza una nova Diada dels Amics de les Arts, aquest any emmarcada en la Fira Modernista. El dissabte 7 de maig representants de totes les vocalies col·laboraran amb diverses activitats en la trobada que tindrà lloc a la Plaça del Vapor Ventalló i que girarà a l’entorn d’una arrossada modernista. Ja podeu comprar els tiquets.

Amics de les Arts i Joventuts Musicals ha fet coincidir aquest any la seva Diada anual amb la celebració de la Fira Modernista i organitza una arrossada popular d’època, que se celebrarà entre les 2 i les 4 de la tarda del dissabte 7 de maig a la Plaça del Vapor Ventalló, on una colla de voluntaris capitanejats per Joan Tamayo, vicepresident de l’entitat i reconegut paellaire, prepraran una recepta popular de les primeries del segle XX.

A més de l’arròs, l’àpat inclourà amanida, beguda i postres, al mòdic preu de 10 euros (7 euros per als nens i nenes fins a 12 anys). Podeu comprar els tiquets a la secretaria de l’entitat (de dilluns a divendres, de 5 a 8 de la tarda; podeu fer les vostres reserves a través del telèfon 93 785 92 31 i al correu electrònic info@amicsdelesarts-jjmm.cat).

L’arrossada estarà amenitzada amb “pinzellades d’art” de les diferents vocalies: recital poètic, pintura, música, cinema…
Us hi esperem a tots i a totes!!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies