El proper dissabte 21 de maig, a 2/4 de vuit de la tarda, s’inaugura A de poemA, a la Sala d’Exposicions de l’entitat. Es tracta d’una mostra de poesia visual dedicada a la lletra A, emmarcada en el cicle iNterCoNNexions, i en la qual participen 12 artistes.

A_de_poemA

Martí; Sergi Quiñonero; Maria Orpí; Magda Riba; Maria Romaní i Marcel Ayats;
Fèlix Sampietro; Rat Soriano.
El passat mes de març, el Laboratori Creatiu d’Amics de les Arts i J M va obrir
una convocatòria destinada a socis de l’entitat i a artistes terrassencs per tal
que presentessin els seus treballs, que havien de tenir com a punt de partida
la primera lletra de l’abecedari. D’un total de 22 propostes se n’han seleccionat
14.
L’exposició A de poemA pot visitar-se fins el 9 de juny a la Sala d’exposicions
d’Amics de les Arts, de dimarts a diumenge i de 19 a 21h (Dilluns tancat).
El Laboratori Creatiu dels Amics de les Arts és un projecte destinat a oferir un
espai per a l’acció, l’experimentació i el desvetllament; un espai per fomentar
una xarxa d’usuaris i col·laboradors que vulguin compartir coneixements i
creativitats, experimentar plàsticament; fer descobertes; trobar suports i
assessoraments; expressar-se, explicar-se, presentar-se.

Núria Braña,  M. Mercè Casanovas,  Jordi F. Fernàndez, Àlex Monfort, Laia Martí, Sergi Quiñonero, Maria Orpí, Magda Riba, Maria Romaní i Marcel Ayats, Fèlix Sampietro, i Rat Soriano són els creadors que exposen les seves obres en aquesta exposició, resultat de la convocatòria oberta el passat mes de març pel Laboratori Creatiu d’Amics de les Arts, destinada a socis de l’entitat i a artistes terrassencs, per tal que presentessin els seus treballs, que havien de tenir com a punt de partida la primera lletra de l’abecedari. D’un total de 22 propostes se n’han seleccionat 14.

L’exposició A de poemA pot visitar-se fins el 9 de juny a la Sala d’Exposicions d’Amics de les Arts, de dimarts a diumenge, de 19h a 21h. Els dilluns la sala roman tancada.

Segona part de Soledats

D’altra banda, el passat dissabte 14 de maig, el Laboratori va inaugurar, a la Sala d’Actes dels Amics, la Soledats (II), quarta proposta del cicle iNterCoNNexions, en la qual participen 10 creadors, terrassencs i de fora de la ciutat: Natalia Auffray, Rafael Barba, Daniel Berdala, Alfons Freire, Núria Guinovart, Edurne Lacunza, Albert Novellón, Maria Orpí, Òscar Roig i Rafael Serres.

Els artistes han treballat el tema de la soledat segons s’especificava a les bases: “…poder escollir lliurement el camí de la soledat és un avantatge. Estar sols ens permet, gràcies a l’aïllament voluntari, concentrar-nos, conèixer-nos, portar a terme missions privades, íntimes… Però si ens sentim sols és perquè ens falta quelcom, la companyia d’algun altre ésser; aleshores entrem en l’univers de la tristesa, i la depressió, que pot conduir-nos cap estats marginals. La soledat és necessària i profitosa, dolorosa i temuda”.

L’exposició pot visitar-se a la Sala d’Actes Amics de les Arts i JJ MM, fins el 26 de maig, de dimarts a diumenge i de 19h a 21h.

La mostra inicial va desdoblar-se en dues exposicions, degut al nombre de propostes presentades, un total de 47. Es va efectuar una selecció que va tenir en compte el nivell creatiu de les peces i la seva adequació a la temàtica plantejada. La primera mostra, que tingué lloc entre el 2 i el 16 d’abril, recollia obres molt diverses com gravat, instal·lació, fotografia o poesia visual. Aquesta segona proposta inclou els millors treballs pictòrics presentats.

Soledats és fruit d’una convocatòria llençada pel Laboratori Creatiu dels Amics de les Arts i Joventuts Musiclas amb l’objectiu d’estimular la producció artística dels assistents a les activitats d’experimentació del Laboratori i també per tal d’estimular la participació d’altres creadors a l’entitat.

El Laboratori Creatiu dels Amics de les Arts és un projecte destinat a oferir un espai per a l’acció, l’experimentació i el desvetllament; un espai per fomentar una xarxa d’usuaris i col·laboradors que vulguin compartir coneixements i creativitats, experimentar plàsticament; fer descobertes; trobar suports i assessoraments; expressar-se, explicar-se, presentar-se.

http://laboratoridelsamics.blogspot.com/

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies