Ja és oberta la matrícula del Taller dels Amics Menuts. Si vols que els teus fills passin una estona divertida alhora que desenvolupen les seves capacitats creatives, ja pots passar per secretaria a reservar la seva plaça. El curs s’iniciarà el proper 11 d’octubre.

Aquest taller vol apropar als més petits a l’experiència artística del dibuix i la pintura aprofitant el context cultural de la nostra entitat, sempre de manera lúdica i divertida, amb un projecte diferent per a cada curs. El taller és obert a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys i per a poder-hi participar cal que el pare o la mare siguin socis de l’entitat. Inicialment, els nens es poden inscriure per dimarts, dimecres o dijous, de 17:30h a 19h. Però caldrà que hi hagi un mínim de nens i nenes per cada classe. El setembre, quan es formalitzi la matrícula, es confirmarà si es manté la classe de l’horari preferent o quina alternativa es proposa.

El dimarts 13 de setembre es realitzarà una reunió amb les famílies, per informar dels detalls de curs i les sessions del taller s’iniciaran l’11 d’octubre.

El preu del taller és de 25€ al mes (octubre-juny), i aquesta xifra inclou tot el material que els nens utilitzen durant el curs.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies