Ja és oberta la matrícula del Taller dels Amics Menuts. Si vols que els teus fills passin una estona divertida alhora que desenvolupen les seves capacitats creatives, ja pots passar per secretaria a reservar la seva plaça. El curs s’iniciarà el proper 11 d’octubre.

Aquest taller vol apropar als més petits a l’experiència artística del dibuix i la pintura aprofitant el context cultural de la nostra entitat, sempre de manera lúdica i divertida, amb un projecte diferent per a cada curs. El taller és obert a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys i per a poder-hi participar cal que el pare o la mare siguin socis de l’entitat. Inicialment, els nens es poden inscriure per dimarts, dimecres o dijous, de 17:30h a 19h. Però caldrà que hi hagi un mínim de nens i nenes per cada classe. El setembre, quan es formalitzi la matrícula, es confirmarà si es manté la classe de l’horari preferent o quina alternativa es proposa.

El dimarts 13 de setembre es realitzarà una reunió amb les famílies, per informar dels detalls de curs i les sessions del taller s’iniciaran l’11 d’octubre.

El preu del taller és de 25€ al mes (octubre-juny), i aquesta xifra inclou tot el material que els nens utilitzen durant el curs.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies