Un any més el Cine-Club d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals participa en el programa de Festa Major organitzant tres sessions de cinema als jardins de la Casa Alegre de Sagrera. Un programa variat de cinema musical que obre, el divendres 1 de juliol, la pel·lícula Mamma mia!, de Phillyda Lloyd.

Dissabte 2 es projectarà el clàssic Sonrisas y lágrimas, de Robert Wise, —pel·lícula que l’any 2010 va celebrar el 45 aniversari de la seva estrena— i diumenge 3, Moulin Rouge, de Baz Luhrmann. Totes les sessions a 2/4 d’onze de la nit i l’entrada és gratuïta, pel que es recomana anar-hi amb temps, ja que l’aforament és limitat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies