La segona part del Curs d’Imatge i So organitzat pel Cine-Club d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals tindrà lloc entre el 30 de setembre i el 28 d’octubre. El curs és obert tant a les persones que van matricular-se a la primera part com a nous alumnes.

Tot i que, inicialment, s’havia previst iniciar les classes d’aquesta segona part el 9 de setembre, les sol·licituds rebudes per part dels alumnes interessats han fet recomanable posposar-lo fins al divendres 30 i concentrar les classes durant el mes d’octubre.

Igual que en la primera part, les classes es realitzaran els divendres, de 5 a 8 de la tarda, a la Sala Vancells d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals (entrada per Sant Pere, 46, 1r), i aniran a càrrec de Francesc Morera —càmera, tècnic d’imatge i director de curts— i de la periodista Dolors Font. Com ja es va informar en el seu moment, cada part del curs és independent, si bé que les dues són complementàries, i no cal haver cursat la primera part per fer la segona.

El temari d’aquesta segona part inclou:

 • BREU HISTÒRIA DEL CINEMA
 • EL MUNTATGE EN EL CINEMA I EL VÍDEO O
  LA TELEVISIÓ (EDICIÓ EN VÍDEO

  EL MUNTATGE EN EL CINEMA I EL VÍDEO O LA TELEVISIÓ (EDICIÓ EN VÍDEO)

 • SISTEMES DE CAPTACIÓ, EDICIÓ I MASTERITZACIÓ
 • TÈCNIQUES I CONCEPTES D’EDICIÓ
 • MASTERITZACIÓ DEL PROJECTE
 • FILMACIÓ: EL RODATGE (GRAVACIÓ O ENREGISTRAMENT EN VÍDEO)
 • LA CÀMERA (DE CINEMA I DE VÍDEO)
 • LA FOTOGRAFIA
 • EL GUIÓ DE CINEMA I TV
 • NORMATIVA LEGAL APLICABLE AL MÓN DE LA IMATGE EN EL CINEMA I LA TELEVISIÓ

El cost del curs és de 160€ (120€ per als socis i sòcies dels Amics), sobre els que s’aplicarà un descompte per aquells alumnes que hagin cursat la primera part. Els titulars del Carnet Jove i els majors de 65 anys tindran un descompte complementari del 10%.

La data límit per inscriure’s a la segona part és el 15 de setembre.

 

Descarrega’t aquí el programa complet.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies