La segona part del Curs d’Imatge i So organitzat pel Cine-Club d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals tindrà lloc entre el 30 de setembre i el 28 d’octubre. El curs és obert tant a les persones que van matricular-se a la primera part com a nous alumnes.

Tot i que, inicialment, s’havia previst iniciar les classes d’aquesta segona part el 9 de setembre, les sol·licituds rebudes per part dels alumnes interessats han fet recomanable posposar-lo fins al divendres 30 i concentrar les classes durant el mes d’octubre.

Igual que en la primera part, les classes es realitzaran els divendres, de 5 a 8 de la tarda, a la Sala Vancells d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals (entrada per Sant Pere, 46, 1r), i aniran a càrrec de Francesc Morera —càmera, tècnic d’imatge i director de curts— i de la periodista Dolors Font. Com ja es va informar en el seu moment, cada part del curs és independent, si bé que les dues són complementàries, i no cal haver cursat la primera part per fer la segona.

El temari d’aquesta segona part inclou:

 • BREU HISTÒRIA DEL CINEMA
 • EL MUNTATGE EN EL CINEMA I EL VÍDEO O
  LA TELEVISIÓ (EDICIÓ EN VÍDEO

  EL MUNTATGE EN EL CINEMA I EL VÍDEO O LA TELEVISIÓ (EDICIÓ EN VÍDEO)

 • SISTEMES DE CAPTACIÓ, EDICIÓ I MASTERITZACIÓ
 • TÈCNIQUES I CONCEPTES D’EDICIÓ
 • MASTERITZACIÓ DEL PROJECTE
 • FILMACIÓ: EL RODATGE (GRAVACIÓ O ENREGISTRAMENT EN VÍDEO)
 • LA CÀMERA (DE CINEMA I DE VÍDEO)
 • LA FOTOGRAFIA
 • EL GUIÓ DE CINEMA I TV
 • NORMATIVA LEGAL APLICABLE AL MÓN DE LA IMATGE EN EL CINEMA I LA TELEVISIÓ

El cost del curs és de 160€ (120€ per als socis i sòcies dels Amics), sobre els que s’aplicarà un descompte per aquells alumnes que hagin cursat la primera part. Els titulars del Carnet Jove i els majors de 65 anys tindran un descompte complementari del 10%.

La data límit per inscriure’s a la segona part és el 15 de setembre.

 

Descarrega’t aquí el programa complet.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies