El proper 12 de setembre acaba el termini de presentació d’originals per concórrer al VI Premi Ciutat de Terrassa Anna Murià de literatura memorialística, que organitzen l’Ajuntament de Terrassa i Amics de les Arts i Joventuts Musicals. L’obra guanyadora serà coeditada per l’Ajuntament de Terrassa i per Publicacions de l’Abadia de Montserrat.

L’Ajuntament de Terrassa, amb la col·laboració d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, convoca els premis Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de poesia catalana i Ciutat de Terrassa Anna Murià de literatura memorialística.

Ambdós premis es convoquen de forma biennal i alterna, i s’atorguen el primer a un llibre de poemes inèdits i escrits en català, d’una extensió no inferior a 250 versos, i el segon a un llibre de literatura memorialística (autobiografia, biografia, crònica, memòries, dietari, epistolari… de creació pròpia o, si és obra d’una altra persona, en edició crítica), escrita en català i que ha de tenir entre 150 i 200 pàgines d’uns 2.100 caràcters d’extensió aproximada.

La convocatòria d’enguany correspon al Premi Ciutat de Terrassa Anna Murià i es regeix per les següents:

BASES

  1. Es convoca el VI Premi Ciutat de Terrassa Anna Murià dedicat a difondre la literatura memorialística (autobiografia, biografia, crònica, memòries, dietari, epistolari… de creació pròpia o, si és obra d’una altra persona, en edició crítica).
  2. Les obres aspirants a aquest premi hauran de ser originals i inèdites, escrites en català i hauran de tenir entre 150 i 200 pàgines d’uns 2.100 caràcters d’extensió aproximada.
  3. Els originals s’hauran de presentar per quintuplicat, i s’hi farà constar el nom i l’adreça de l’autor. Si desitja presentar l’obra amb pseudònim, l’autor haurà de fer constar les dades personals en una plica, a l’exterior de la qual s’indicarà clarament el pseudònim emprat.
  4. Els originals s’adreçaran fins al dilluns 12 de setembre de 2011 a Amics de les Arts i Joventuts Musicals (apartat de correus 426, 08220 Terrassa) i s’indicarà en el sobre “Premi Ciutat de Terrassa Anna Murià”. El veredicte del jurat es farà públic en un acte organitzat per l’Ajuntament de Terrassa el dimecres 16 de novembre de 2011. L’esmentat veredicte serà inapel·lable.
  5. El premi consisteix en la publicació en edició comercial del llibre guanyador. L’Ajuntament de Terrassa facilitarà la publicació de l’obra en règim de coedició amb Publicacions de l’Abadia de Montserrat. L’obtenció del premi no implica la renúncia dels drets d’autor per part del guanyador, ni de la primera edició ni de les successives.
  6. El premi podrà declarar-se desert si les obres presentades no reuneixen, al parer del jurat, mèrits suficients o no s’ajusten a les característiques de la convocatòria. El premi es indivisible. Si escau, però, el jurat, amb el permís dels autors, podrà fer mencions honorífiques a altres obres presentades.
  7. El jurat de la convocatòria de 2011 està format per Jaume Aulet, Pere Ballart, Maria Campillo, Jordi F. Fernández i Llorenç Soldevila.
  8. L’organització es compromet a mantenir l’anonimat de les obres no guanyadores, les quals es podran retirar dels locals d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals (carrer de Sant Pere, 46, 1r, 08221 Terrassa) en el termini de dos mesos des de l’atorgament del premi. Passats aquests dos mesos, els originals seran destruïts i convertits en paper reciclat.
  9. La presentació dels originals suposa l’acceptació íntegra d’aquestes bases i condicions generals, així com dels drets i obligacions que se’n deriven.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies