Avui dilluns 22 d’agost, reobre les seves portes el bar dels Amics de les Arts i Joventuts Musicals després de tres setmanes de descans. Ho fa amb el seu horari d’estiu: de 8 de la tarda a 1 de la nit, de diumenge a dijous, i fins a les 3h, els divendres i dissabtes.

A partir del proper dijous 1 de setembre, tornarà a estar en servei la secretaria de l’entitat (de dilluns a divendres, de 17h a 20h, per l’entrada de Sant Pere, 46, 1r) i el bar farà el seu horari normal, tots els dies de la setmana a partir de les 3 de la tarda, amb els mateixos horaris de tancament.

El cafè-bar dels Amics ofereix servei de cuina (entrepans, truites, tapes…), connexió wi-fi gratuïta i el millor ambient cultural del centre de Terrassa. T’ho perdràs?

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies