Avui dilluns 22 d’agost, reobre les seves portes el bar dels Amics de les Arts i Joventuts Musicals després de tres setmanes de descans. Ho fa amb el seu horari d’estiu: de 8 de la tarda a 1 de la nit, de diumenge a dijous, i fins a les 3h, els divendres i dissabtes.

A partir del proper dijous 1 de setembre, tornarà a estar en servei la secretaria de l’entitat (de dilluns a divendres, de 17h a 20h, per l’entrada de Sant Pere, 46, 1r) i el bar farà el seu horari normal, tots els dies de la setmana a partir de les 3 de la tarda, amb els mateixos horaris de tancament.

El cafè-bar dels Amics ofereix servei de cuina (entrepans, truites, tapes…), connexió wi-fi gratuïta i el millor ambient cultural del centre de Terrassa. T’ho perdràs?

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies