El Grup de Teatre de l’entitat estrena l’obra de Janusz Glowacki Antígona a Nova York, una de les peces poloneses més importants del segle XX. A partir del 25 de novembre i fins el 26 de desembre, podreu veure aquesta tragicomèdia que parla de temes com la immigració o la indiferència social davant la marginació.

L’obra, que dirigeix Maria Miralda, trasllada a Nova York la tragèdia clàssica de Sófocles, que aquí protagonitza Anita (Montse Martínez), una jove immigrant de Puerto Rico, que transgredeix les normes per demostrar el seu amor a la persona estimada. Glowacki ens proposa una reflexió sobre temes actuals —la immigració, la lluita per la dignitat de les persones marginades i sense sostre, la manca de sensibilitat d’una societat que els gira l’esquena…—, i ho fa emprant també pinzellades d’humor.

A més de Montse Martínez, protagonitzen el muntatge Toni Garrich (Sasha), Ernest Castañé (El Puça),  Ricard Martinez (policia), i Vicenç Lorenz (Pauli).

Les representacions tenen lloc els divendres i dissabtes, a 2/4 de 10 de la nit, i els diumenges, a les 6 de la tarda. Les entrades valen 12 euros (hi ha descomptes per als socis d’Amics de les Arts i per a joves i jubilats. Les entrades poden reservar-se anticipadament a la secretaria de l’entitat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies