El diumenge 18 de desembre, a les 19:00 h, Joventuts Musicals i l’Associació Franz Schubert organitzen un concert gratuït al Petit Palau de Barcelona. Els socis d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa poden demanar les seves invitacions a l’oficina de JME.

El concert organitzat per Joventuts Musicals d’Espanya i l’Associació Franz Schubert comptarà amb l’actuació de la Camerata de la Schubertíada amb la concertino i directora Muriel Cantoreggi. Interpretaran obres de Schubert, Bartók i Mozart. Les invitacions es poden sol·licitar trucant al l’oficina de Joventuts Musicals (93 244 90 50), indicant la condició de soci/a d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies