Vine a passar el Nadal amb «Antígona a Nova York»!!

Aquest cap de setmana, el Grup de Teatre d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals ofereix les darreres representacions de l’obra de Glowacki. Divendres 23 i diumenge 25 de desembre (Nadal), a les 21:30h, i dilluns 26 (Sant Esteve), a les 18:00h. No te la deixis perdre!

Públic i crítica han coincidit a destacar la qualitat del muntatge dirigit per Maria Miralda. Una visió crítica de la societat actual servida a través d’un grup d’immigrants instal·lats a un parc de Nova York. Una mirada àcida i plena de sentit de l’humor,

Les entrades valen 12 euros i hi ha descomptes per als socis d’Amics de les Arts i per a joves i jubilats. Les entrades poden reservar-se o comprar-se anticipadament a la secretaria de l’entitat (93 785 92 31 o secretaria@amicsdelesarts-jjmm.cat).

Us esperem a tots!!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies