Amb l’actuació del Jo Krause Quartet, s’inaugura demà a la Nova Jazz Cava la 31a edició del Festival Jazz Terrassa, que s’allargarà fins al proper 25 de març. El programa inclou una trentena de concerts a mitja dotzena d’escenaris i el tradicional Pícnic Jazz a Vallparadís (18 de març).

El cartell del 31è Festival Jazz Terrassa inclou artistes com Teodross Avery, Jason Moran, Ambrose Akinmusire, René Marie, Jeremy Pelt i Dan Tepfer. Destaquen especialment també les actuacions dels grups del trombonista i compositor californià Luis Bonilla, i del saxofonista espanyol Jorge Pardo. Aquest actuarà al Centre Cultural Unnim, que s’incorpora com a nou escenari per als concerts de pagament d’aquesta edició, juntament amb el Teatre-Auditori de Sant Cugat. El gruix dels concerts es farà, com és habitual, a la Nova Jazz Cava, i els gratuïts, a la Plaça Vella i a la Plaça de Catalunya.

El diumenge 18 de març, el Parc de Vallparadís tornarà a ser el punt de cita de milers d’aficionats al tradicional Pícnic Jazz, on actuaran La Locomotora Negra, Susana Sheiman & Ignasi Terraza Trio, i Tom Principato & Amadeu Casas Trio. Amics de les Arts i Joventuts Musicals es tornarà a encarregar de la gestió de la brasa del Pícnic amb la popular oferta de botifarres preparades al moment.

Consulta tota la programació del Festival a www.jazzterrassa.org!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies