La lectura dramatitzada d'”El petit príncep”, la popular obra d’Antoine de Saint-Exupéry, interpretada per diversos membres del Grup de Teatre d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, va entusiasmar el públic reunit al pati de la Casa Alegre.

La proposta, inclosa en el programa de Festa Major i duta a terme dilluns 2 de juliol, va reunir un nombrós públic, que va seguir amb interès l’activitat amb que es tancava el cicle “Terrassa amb el Petit Príncep”, que ha estat impulsant el Grup Filatèlic i NUmismàtic de la ciutat.

Aquí podeu llegir la crònica de l’acte del Diari de Terrassa.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies