La lectura dramatitzada d'”El petit príncep”, la popular obra d’Antoine de Saint-Exupéry, interpretada per diversos membres del Grup de Teatre d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, va entusiasmar el públic reunit al pati de la Casa Alegre.

La proposta, inclosa en el programa de Festa Major i duta a terme dilluns 2 de juliol, va reunir un nombrós públic, que va seguir amb interès l’activitat amb que es tancava el cicle “Terrassa amb el Petit Príncep”, que ha estat impulsant el Grup Filatèlic i NUmismàtic de la ciutat.

Aquí podeu llegir la crònica de l’acte del Diari de Terrassa.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies