La Vocalia de Literatura – Mirall de Glaç ha preparat, conjuntament amb l’escola Laboratori d’Escriptura, tres nous tallers per al curs 2012-2013. Els tres tallers, que s’iniciaran el proper octubre i que són oberts tant als socis com a no socis de l’entitat, ens aproximen a la creació literària, a la narrativa teatral i a la fotografia.

Els tallers proposats tenen una durada de 4 mesos. Inclouen una part teòrica i una altra pràctica que permet als alumnes posar en context tot allò que s’aprèn a les classes. Es treballa en grup a partir d’exemples i exercicis pràctics, compartint l’experiència entre tots els participants i afavorint un ambient distès i creatiu.

Qui pot participar?

Aquests tallers s’adrecen a gent creativa que vulgui aprendre, crear i compartir els seu textos i projectes. En general els cursos s’han fet per qualsevol persona interessada en la literatura i com aquesta pot jugar amb altres formes d’art.

L’escola

El Laboratori d’Escriptura (www.laboratoriodeescritura.com) és una escola d’escriptura que es va crear el 2008 a Barcelona. Es dedica a la formació de escriptors i artistes creatius, afavorint el seu talent creatiu amb un espai de trobada per estimular la creativitat.

Els tallers

Els tres tallers proposats són Escriptura narrativa, que té nos nivells que es cursaran, respectivament, d’octubre a gener i de març a juny; Escriptura i apreciació teatral i, finalament, Fotografia narrativa, amb una proposta també en dos nivells.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies