El Grup d’Artistes Plàstics i Visulas dels Amics ha convocat el II Concurs de fotografia adreçat als participants en les excursions artístiques que organitza mensualment. Es guardonarà la millor imatge recollida en alguna de les vuit sortides realitzades aquest any.

L’objectiu del certamen és dinamitzar la participació en les excursions artístiques que promou cada més el Grup d’Artistes Plàstics i Visuals (GAPV) de l’entitat, en les quals es visiten museus, centres artístics i estudis de creadors plàstics.

Enguany, el GAPV ha organitzat sortides a: Llançà i Sant Pere de Rodes, Girona, Sant Andreu de Llavaneres i Museu Miró, Cadaquès, L’Espluga de Francolí i Poblet, Empúries, Sant Feliu de Guíxols i Escaladei i Siurana.

El concurs, igual que les excursions, és obert a socis i no socis. Cada concursant podrà presentar fins a tres imatges, d’una mida màxima de DIN-A5. Cal lliurar les obres a la Sala d’Exposicions de l’entitat (de dimerts a diumege, de 19h a 21h) entre els dies 20 de novembre i 14 de desembre. El veredicte del concurs es donarà a conèixer el 22 de desembre.

Descarregueu-vos aquí les bases del concurs.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies