El dissabte 17 i el diumenge 18 de novembre tindrà lloc, al Centre Cultural Unnim, una nova edició, l’onzena, del Concurs de Música de Cambra Montserrat Alavedra, organitzada conjuntament per l’Obra Social d’Unnim i Amics de les Arts i Joventuts Musicals. Les audicions, a partir de les 16h, són obertes al públic.

Un total de set formacions participaran en el certamen d’aquest any, interpretant un repertori que les bases del concurs orienten cap a la contemporaneïtat: almenys dues de les obres proposades han de ser del segle XX o XXI. També es demana que almenys una de les quatre obres que s’han de presentar sigui d’autor català.

La formació guanyadora s’endurà un premi de 4.000 euros i realitzarà quatre concerts retribuïts dins de la programació d’activitats finançada per Unnim Caixa. El segon i tercer premi estan dotats amb 2.000 i 1.000 euros, respectivament, i amb diversos concerts dins del circuït de Joventuts Musicals.

El concurs compta amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música-Conservatori de Terrassa, del Centre d’Educació Musical (CEM), també de Terrassa, i de la Fundació Phonos de Barcelona. Té també el suport de l’emissora Catalunya Ràdio.

Les audicions del grups participants es faran dissabte 17 (semifinals) i diumenge 18 (final) i són obertes al públic.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies