El Grup de Teatre d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals posa en escena un nou muntatge i opta aquest cop pel vodevil, “per passar una bona estona en temps de retallades i privacions”. L’obra triada: L’hotel dels gemecs, de Georges Feydeau. La data de l’estrena: divendres 23 de novembre.

Matilde Masferrer està segura que el seu marit l’enganya i per descobrir la traició va amb la seva amiga Adela allà on creu que viu la traició: L’hotel dels gemecs. Aquest és el desencadenant dels embolics i còmiques confusions que constitueixen la trama del vodevil de George Feydeau que el Grup de Teatre d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals porta a l’escenari des d’aquest divendres, 23 de novembre i fins el 26 de desembre.

Segons que explica Maria Mercè Monterde, directora del muntatge, el Grup ha apostat per una obra que permet passar un parell d’hores divertides i oblidar-se dels problemes d’aquests temps complexos que vivim. Tanmateix, les obres de Feydeau es consideren obres “de rellotgeria” que juguen amb l’equívoc i la confusió de papers i situacions, i són molt exigents amb els actors, als quals demana tanta ductilitat com precisió. Feydeau és considerat un dels pares del surrealisme en la creació teatra, del dadaisme i el Teatre de l’Absurd.

L’obra estarà en escena cada cap de setmana (divendres i dissabtes, a 2/4 de 10 de la nit i diumenges a les 6 de la tarda) des de l’estrena i fins el dia de Sant Esteve. Podeu reservar i comprar entrades a la secretaria de l’entitat (de dilluns a divendres de 17h a 20h), trucant al número: 93 785 92 31, o a través del correu electrònic info@amicsdelesarts-jjmm.cat).

Aquí us podeu descarregar el programa.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies