El Trio Rodin va s’ha proclamat guanyador de l’11a edició del Concurs de Música de Cambra Montserrat Alavedra, celebrat els dies 17 i 18 de novembre al Centre Cultural Unnim. D’altra banda, el Trio Metamorfosi, guanyador de la 10a edició (2010) actuarà el proper diumenge 25 de novembre a Matadepera.

La formació integrada per Carles Puig (violí), Esther Garcia (violoncel) i Jorge Mengotti (piano) va obtenir el primer premi de la 11a edició del certamen, celebrada durant el passat cap de setmana i en la qual han participat un total de set grups. El segon premi se’l van endur ex aequo els conjunts Art Sound Quartet i el Trio Pedrell, mentre que el tercer premi va correspondre al Quintet Dacap. El Trio Pedrell es va endur també la menció especial del públic.

Les audicions eliminatòries dels grups participants es van celebrar, amb les portes obertes al públic, durant el cap de setmana al Centre Cultural d’Unnim, on diumenge a les 8 de la tarda es va proclamar el veredicte del Jurat i va tenir lloc l’acte de lliurament de premis amb la presència de Jaume Ribera, president de l’Obra Social d’Unnim; Jordi Roch, president de Joventuts Musicals d’Espanya; Esteve Costajusà, president de Joventuts Musicals de Catalunya; Adela Farré, presidenta d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals; i Teresa Casals, Regidora de l’Ajuntament de Terrassa.

El premi Montserrat Alavedra està dotat amb 4.000 euros i la celebració de diversos concerts dins de la temporada d’Unnim.

Precisament en el marc de la temporada de concerts d’Unnim, el proper diumenge actua a Matadepera el Trio Metamorfosis, que el 2010 va guanya la 10a edició del Concurs Montserrat Alavedra. El trio, format per pel pianista grec Giorgos Fragkos, la violinista espanyola Elena Rey Rodríguez, i la violoncelista finlandesa Liina Leijala, oferirà un programa composat pel trio en Do major Hob. XV:27 de Joseph Haydn, el trio en Sol Major Op. 1 No. 2 de Ludwig van Beethoven i el trio en Re Menor Op. 48 de Felix Mendelssohn. L’actuació tindrà lloc al Casal Cultural de Matadepera, a les 6 de la tarda, i el preu de l’entrada és de 10€.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies