El dissabte 15 de desembre, a les 6 de la tarda, el Grup de Teatre d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals oferirà una representació especial de l’obra L’Hotel dels Gemecs a benefici de La Marató de TV3. Les entrades per aquesta sessió extraordinària están ja a la venda al preu únic de 9 euros.

Amics de les Arts participa en la lluita contra el càncer a través d’una representació solidària del muntatge L’Hotel dels Gemecs del Grup de Teatre de l’entitat, que es va estrenar el passat 26 de novembre i que continuarà en cartell fins al dia de Sant Esteve. El Grup de Teatre donarà a La Marató la recaptació d’aquesta sessió extraordinària per contribuir a finançar projectes de recerca oncològica.

Si voleu col·laborar perquè aquesta sessió sigui un èxit, ja podeu comprar o reservar les vostres entrades a la secretaria de l’entitat, a través del telèfon 937 859 231.

Llegiu també la crònica sobre el muntatge al Diari de Terrassa (6-12-12) i sabreu una mica més de tota la diversió que us ofereix aquest vodevil solidari.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies