El dissabte 15 de desembre, a les 6 de la tarda, el Grup de Teatre d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals oferirà una representació especial de l’obra L’Hotel dels Gemecs a benefici de La Marató de TV3. Les entrades per aquesta sessió extraordinària están ja a la venda al preu únic de 9 euros.

Amics de les Arts participa en la lluita contra el càncer a través d’una representació solidària del muntatge L’Hotel dels Gemecs del Grup de Teatre de l’entitat, que es va estrenar el passat 26 de novembre i que continuarà en cartell fins al dia de Sant Esteve. El Grup de Teatre donarà a La Marató la recaptació d’aquesta sessió extraordinària per contribuir a finançar projectes de recerca oncològica.

Si voleu col·laborar perquè aquesta sessió sigui un èxit, ja podeu comprar o reservar les vostres entrades a la secretaria de l’entitat, a través del telèfon 937 859 231.

Llegiu també la crònica sobre el muntatge al Diari de Terrassa (6-12-12) i sabreu una mica més de tota la diversió que us ofereix aquest vodevil solidari.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies