Diumenge 12 de maig, en le marc de la Fira Modernista de Terrassa, Amics de les Arts i Joventuts Musicals celebrarà la seva Diada anual amb una arrossada a la Plaça del Vapor Ventalló. El dinar de germanor està obert a socis i no socis, i hi ha preu especial infantil.

A les 2 del migdia del proper diumenge començarà a servir-se l’arrossada que ja ha estevingut la tradicional celebració que fa l’entitat en ocasió de la Fira Modernista de Terrassa. Vestits d’època o no, els socis i sòcies dels Amics surten al carrer per apropar l’entitat a tots els terrassencs i terrassenques.

Els tiquets, que inclouen amanida, arròs, beguda i postres, es vènen al preu de 13 euros, i es poden comprar ja a la secretaria de l’entitat (C/ Sant Pere, 46, 1r, de 9h a 13h, dimarts, dimecres i dijous, i de 17h a 20h, de dilluns a divendres) i al cafè-bar (C/ Teatre, 2, tots els dies a partir de les 3 de la tarda).

Hi ha tiques infantils al preu de 8 euros.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies