Amics de les Arts i Joventuts Musicals i el Col·legi de Doctors i Llicenciats en Belles Arts i Professors de Dibuix de Catalunya (COLBACAT) han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’impulsar activitats conjuntes en l’àmbit de les arts plàstiques, especialment en l’organització d’exposicions i en activitats de formació.

El conveni crea un marc de col·laboració en el qual s’elaborarà una programació conjunta d’activitats de formació artística i exposicions tant dels col·legiats com de socis artistes d’Amics de les Arts. També preveu l’intercanvi d’informació, a través dels diferents canals dels que les entitats disposen, entre els quals el web i les xarxes socials.

L’activitat formativa del COLBACAT té el reconeixement del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, el que permetrà que els cursos que s’organitzin en el marc del conveni signat amb Amics de les Arts puguin gaudir dels títols i certificats corresponents. Els avantatges per als nostres associats són els mateixos que gaudeixen els socis del COLBACAT.L’acord, signat el 25 de juny pel president d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, Josep Casajuana, i pel degà de COLBACAT, Antonio Aguirre, alhora consoci de la casa, té una durada inicial d’un any, però arrenca amb la voluntat d’anar-lo renovant a mesura que el programa d’activitats conjuntes es desenvolupi.

Si voleu conèixer la programació de cursos de formació que ofereix COLBACAT, descarregeu-vos aquí el pdf.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies