Amb l’inici de les sessions de model (18 de setembre) i de les classes del Taller dels Amics Menuts (25 de setembre) es posa en marxa la temporada d’activitats 2013-2014. La inauguració de la col·lectiva El so del silenci (dissabte 28), les primeres sessions del Cine-Club (3-4 d’ocubre) i la 35a Fira del Dibuix de Terrassa (diumenge 6 d’octubre) són algunes de les propostes més properes.

Tot i que la Fira del Dibuix acostuma a marcar l’iici de la temporada d’arts plàstiques de l’entitat, aquest any l’activitat de la sala d’exposicions de l’entitat s’avança una setmana amb una exposició, El so del silenci, que aplega obra de petit format d’artistes de Manresa, Andorra i Terrassa reunits per l’Associació d’Artistes Visuals de Terrassa i que s’inaugurarà el dissabte 28 de setembre.

La 35a Fira del Dibuix arribarà la setmana següent, el diumenge 6 d’octubre, quan un cop més la Plaça Vella esdevindrà el centre de l’activitat artística de la ciutat, en una jornada festiva i creativa. Aquesta setmana s’ha realitzat la preinscripció de socis i roman obert fins al 20 de setembre el període de preinscripció dels artistes no socis que vulguin participar a la Fira.

El calendari d’activitats del web dóna puntual informació sobre les activitats que es duran a terme aquest setembre i el proper octubre, entre les que cal esmentar la posada en marxa de sengles tallers de dramatització per infants de 6 a 9 anys i de 10 a 13 anys. Els dies 3 i 4 d’octubre hi haurà les primeres sessions de Cine-club, amb la projecció de les pel·lícules Nickolodeon, de Peter Bogdanovich, i La invención de Hugo, de Martin Scorsese.

D’altra banda, el 9 d’octubre s’inciarà el cicle Tendències estètiques en la poesia catalana actual que es perllongarà fins al 4 de desembre, en cinc sessions que combinaran les reservades als inscrits amb les obertes al públic en general.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies