Divendres 15 de novembre s’estrena un nou mountatge del Grup de Teatre de l’entitat, que posa en escena Trampa mortal, obra escrita el 1978 pel nord-americà Ira Levin i que explora en clau de ‘thriller’ el teatre dins del teatre. Ja podeu comprar o reservar les vostres entrades a secretaria.

Trampa mortal és una comèdia d’assassins, en dos actes, un únic espai i cinc personatges. En el primer acte, un crim perfecte. En el segon, les conseqüències inesperades. Ben construïda. Bons diàlegs. Rialles en els moments oportuns… Molt comercial.”

Amb aquestes paraules arrenca l’acció i el suspens d’una obra que ha estat la comèdia d’intriga més representada en la història del teatre anglosaxó. Immortalitzada al cinema, el 1982, en una pel·lícula dirigida per Sidney Lumet i protagonitzada per Michael Caine i Christopher Reeve, va ser escrita per Ira Levin i estrenada a Broadway l’any següent. Va ser nominada per als premis Tony.

Trampa mortal és teatre dins del teatre, un teatre que es converteix amb arma per cometre un assassinat, i en la trampa que enxampa els assassins. A casa nostra la posen en escena Ernest Castañé, Oriol Carreras, Maria Miralda, Anna Clariana i Ricard Martínez, sota la direcció de Toni Garrich.

Com és habitual, l’obra es representarà divendres i dissabtes, a les 21:30h, i diumenges, a les 18:00h, des del divendres 15 de novembre i fins al diumenge 15 de desembre. Es poden comprar i reservar entrades a la secretaria de l’entitat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies