La Sala d’Exposicions d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals acull una exposició de les 115 obres d’art que se subhastaran el proper dissabte 23 de novembre, a 2/4 de 7 de la tarda, per recaptar fons destinats a ajudar l’entitat a fer front al cost de les obres de l’edifici que ocupa des de 1933. Pots fer la teva oferta per l’obra que vulguis des d’ara mateix!!

La subhasta se celebrarà el dissabte 23, a la mateixa Sala d’Exposicions. Les obres d’art que es posen a la venda (pintures, dibuixos, escultures…) han estat donades per artistes de l’entitat, per amics dels Amics i per familiars i col·leccionistes d’artistes que ja ens han deixat, però que havien tingut una relació estreta amb Amics de les Arts i que fomen part de la història del millor art terrassenc del segle XX.

Parlem de gent com Isidre Òdena, l’estudi del qual al C/ Sant Pere acollí la primera seu de l’entitat entre la seva fundació, el 1927, i el seu trasllat a la seu del C/Teatre 2, el 1933; de Ramon Cortès, que tingué l’estudi en el mateix edifici dels Amics; de Pere Tort, que va formar grup amb Joan Ponç, August Puig i Josep Boadella, en una històrica exposició a Els Blaus de Sarrià (1946) que es va anticipar a Dau al Set amb les seves propostes avantguardistes; de Jacint Morera, recordat encara per les seves exposicions nadalenques anuals a l’entitat i pels seus “pessebres”.

Altres artistes presents a la subhasta i a l’exposició prèvia són Josep Martínez Lozano, Pepe, que féu dels Amics la seva segona casa els anys que residí a Terrassa, Roc AlabernJoan MitjansPere CostaFerran Bach Esteve, entre altres.

El preu de sortida de les obres és molt divers (de 80€1.500€) i tant estilísticament com econòmicament hi ha possibilitats de comprar per totes les persones que hi estiguin interessades. Si algú està interessat en una obra, pot fer la seva oferta anticipadament, a partir del preu de sortida fixat, passant per la sala d’exposicions i deixant registrada la seva oferta. Si l’obra interessa a més d’una persona i aquestes van fent ofertes i contraofertes a la sala, la cotització de la peça anirà pujant fins a la celebració de la subhasta el dia 23. L’obra en qüestió sortirà a subhasta amb el preu de la darrera oferta confirmada.

Per a més informació, podeu passar per la Sala d’Exposicions de dimarts a diumenge, de 19h a 21h, o adreçar-vos a secretaria.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies