El dilluns 27 de gener, a 2/4 de 10 de la nit en primera convocatòria, i a les 10 en segona convocatòria, se celebrarà l’Assemblea Ordinària de socis i sòcies de l’entitat, tal com estableixen els estatuts d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals.

En l’Assemblea de 2014 està previst que, a més de l’habitual presentació de la Memòria d’Activitats 2013 de totes les vocalies, la preceptiva renovació de càrrecs i l’informe de Presidència, es procedeixi a la ratificació del conveni de col·laboració signat el 2013 amb el Col·legi de Doctors i Llicenciats en Belles Arts (COLBACAT) i que es ratifiqui el manifest sobre el dret a decidir acordat per la Junta Directiva el juliol de 2013.

Els càrrecs de la Junta Directiva que correspon renovar enguany són el de Vicepresident/a primer/a, ocupat actualment per Antoni Amorós; el de Secretari/a, ocupat fins ara per Marta Riu; el de Comptador/a (Mita Mollet); i el de Vocal d’Organització Interna (Nuria Braña). Les candidaures per ocupar aquests càrrecs es poden presentar fins al 6è dia feiner anterior a la celebració de l’Assemblea.

També correspon renovar aquest any els tres càrrecs de la Junta Consultiva que proposa l’Assemblea de socis.

La reunió se celebrarà, com cada any, al cafè-bar de l’entitat, l’accés del qual quedarà reservat als socis a partir de les 9 de la nit.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies