El Grup de Teatre d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals ha rebut, aquest passat diumenge 18 de maig, tres guardons de la 26a edició del Concurs de Grups Amateurs de Teatre “Ciutat de Tàrrega”, pel seu muntatge de Trampa mortal d’Ira Levin.

En concret, el Grup de l’entitat va ser guardonat a les categories següents: primer premi al millor actor, per a Ernest Castañé; primer premi al millor muntatge i segon premi al millor grup.

El Grup va presentar el seu muntatge a Tàrrega el passat 15 de març i ha competit amb grups com Pierrot Teatre de Centelles, Wigmar de Guimerà, Acte Teatre de Granollers o Triangle Teatre de Cornellà.

El muntatge de Trampa mortal va ser estrenat pel grup a la sala de l’entitat el passat 15 de novembre. Estrenada el 1978, va ser una de les obres de més èxit del seu autor, el nord-americà Ira Levin (1929-2007). La peça explora, en clau de thriller, el teatre dins del teatre i empra l’humor negre per narrar una història d’assassinats que no són el que semblen i on ningú acaba de dir tota la veritat.

La història la protagonitza Sidney Bruhl (Ernest Castañé), un autor d’obres teatrals que no passa precisament pel seu millor moment d’inspiració.

El Grup ha fet també representacions de l’obra a Lliça d’Amunt, Esplugues, Pineda i Ullastrell, dins del circuit “Espai A” promogut per la Federació d’Ateneus. El proper diumenge 25 de maig encara teniu l’oportunitat de veure el muntatge a Caldes de Montbui [compra d’entrades].

Més informació.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies